Valg af den rette printertoner

ny printer

Når du skal købe en ny printer, er det ikke nok kun at kigge på selve printeren, det er mindst lige så vigtigt at kigge på printertoneren og deres forbrug. Mange printere har et skjult forbrug du skal være opmærksom på, når du skal vælge printer.

Vælg Epson printerpatroner og overvej dit forbrug

Du bør overveje patroner i høj kvalitet, som for eksempel Epsons printerpatroner. Herudover er det vigtigt, at du tænker over dit forbrug. Skal du printe hver dag og hvad printer du. Er det primært tekster, er en laserprinter at foretrække, men den er knap så god til fotos samt grafik.
Mange printere, der bruger blæk, har et skjult blækforbrug, når den renser dyserne. Med mindre du printer dagligt vil en rensning bruge af dine patroner og du vil ikke få det lovet antal sider ud af printertoneren.

En anden ting, der er vigtigt at undgå, er at slukke for printeren. Når der tændes for printeren, vil det ofte starte en rensning, der også koster på blækfronten.
Hvis du vælger Epson printerpatroner, så fjerner du en del bekymringer, og du kan blot blive ved med at printe.

Uoriginal blæk contra originalt blæk

Med mange printere sælges der også blæk som Epsons printerpatroner. Herunder kommer der 3 gode årsager til, hvorfor det er en god ide at bruge originale printerpatroner frem for uoriginale og 3 årsager til, hvorfor det kan være en god ide at bruge de uoriginale.

3 gode årsager til at bruge originalt blæk

Der er flere gode årsager til at det kan være en god ide at bruge originalt blæk frem for uoriginalt.

  • Du slipper for at stå og fylde blæk på blækpatronerne, noget der sviner, uanset hvor forsigtig du er.
  • Du er sikker på at det du køber, også reelt er hvad du betaler for. Og er der noget galt med patronen kan den returneres.
  • Kvaliteten af blækket er ofte bedre end hvis du benytter dig af de originale. Dette er især vigtigt, hvis du printer foto og andet der skal bruges professionelt.

3 gode årsager til at bruge uoriginalt blæk

Inden du skifter til uoriginalt blæk, skal du være opmærksom på at det kan svine, når du fylder printerpatronerne op. Dette sker ikke, når du køber originale printerpatroner som f.eks. Epson.

Det kan dog undgås ved at købe kopiprodukter frem for refill.

Når det er sagt kan der være gode grunde til at vælge at bruge uoriginale blækpatroner.

  • Der kan være mange penge at spare ved at bruge uoriginale patroner, nogle gange op til 50 %.
  • Det er mere miljøvenligt at genbruge patronerne, der er lavet af plastik.
  • Hvis du printer mange kladder og få billeder, giver det god mening at bruge uoriginale patroner selvom kvaliteten ofte ikke er lige så høj som de originale.

Selvom der kan være mange penge at spare ved at bruge originale printertonere, er det vigtigt at understrege, at der kan være problemer med garantien på din printer og at nogle producenter vil nægte at tage den retur eller reparere den hvis der er brugt uoriginale patroner.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*