Tips til en afslappende dag

afslappende

I ny og næ har vi alle brug for en afslappende dag med fødderne oppe på sofaen og hovedet lænet godt tilbage. Der er flere forskellige måder at slappe af på, så i denne artikel giver vi dig nogle gode ideer til den helt perfekte ”spa” dag!

Shiseido produkter kan forbedre din dag

Det er altid dejligt at pleje sig selv, men indimellem glemmer vi det. Hvis vi har for travlt på arbejdet, og vi kommer hjem og skal lave en masse pligter, så er dagen hurtigt gået. Den smule tid man har tilovers bliver ikke brugt i form af at pleje sig selv, men blot at slappe af. Men hvad så med at gøre begge dele? Du kan helt selv lave din egen spa dag. Du kan starte med at komme noget hårkur i dit hår – der findes forskellige slags, blandt andet kan du have noget siddende i håret inden du skal i bad, så du kan lave andre ting imens du venter på det skal virke. Derudover er der altid et fodbad og lækre ansigtsmasker. Shiseido har en masse produkter du kan bruge til at gøre din spa dag til virkelighed. De har noget der hedder bodycare, som er cremer med forskellige formål du kan smøre på kroppen. Vi kvinder kender alle det med, at hoppe ud af badet med nybarberede ben og smøre creme på så de bliver ekstra bløde. Shiseido bodycare er værd at prøve. Shiseido laver også deodoranter, som findes i både roll-on og almindelig spray. De fås i antiperspirant og natural spray. Hele shiseido-serien har diverse forskellige produkter fra hår til bodycare.

Shiseido deodoranter og bodycare

Det der gør Shiseido produkterne fantastiske er, at der er noget for enhver smag. Det er ikke alle der ville bruge bodycare, men at shiseido også laver deodoranter viser at der er mulighed for at vælge hvilket skønhedsprodukt vi selv har lyst til at kigge videre på. Der er et hav af forskellige ting hos Duftladen, og det er bare om at gå på udkig efter det du selv ønsker. Skulle du dog få lyst til at have din egen spa dag, så er Duftladen et udmærket sted at finde produkter dertil. Duftladen sælger mange produkter der kan være fornuftige at inverstere i, da det er noget vi har brug for – især om vinteren. Det er ikke alle der bryder sig om bodycare produkter, men cremer kan gøre din hud mindre tør så den ikke ”knækker”, ligeså vel som vi bruger læbepomade når vores læber sprækker. I Shiseido bodycare er der almindelige cremer og ”slimming reducer”, som kan hjælpe med at få dig til at se tyndere ud. Det er lækre produkter til billige penge, og det er med til at lave den perfekte afslappende dag for dig, som trænger til at pleje sig selv efter en lang dag.

Giv dig selv lov til at slappe af, og fjern dig selv fra stressen og nyd i stedet nogle af disse lækre produkter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*