Tech trends du måske ikke har hørt om

hosted exchange

De fleste er ikke blege for at indrømme, at IT, teknologi og computere skræmmer dem – og det forstår vi godt. MySQL, PHP, Java, SSL og Apache lyder for den almindelige danskere som ren volapyk, og de fleste tror fejlagtigt, at det enten kræver flere års undervisning eller år foran computerskærmen, før man kan drage fordel af og viser interesse for diverse IT applikationer. Dette er dog så langt fra sandheden, som noget kan være. IT applikationer kan være guld værd for en virksomhed, så hvis du driver din egen forretning, eller du bare har en naturlig interesse for teknologi, bør du spidse ører nu.

Hosted Exchange er drønsmart

Hvis du er vant til at tjekke mails, holde styr på din kalender eller kommunikere udelukkende via din laptop eller computer, vil hosted exchange sikkert være en kærkommen hjælp til dig eller din virksomhed. Hosted exchange er en bred betegnelse for en service, som tillader, at du kan benytte dig af diverse middleware løsninger, såsom MS Hosted Exchange, Apache og Oracle. MS Hosted Exchange er gør det fx muligt at besvare og læse mails på farten, så du ikke skal hjem foran computeren, før du omsider kan svare chefen på et hastespørgsmål. Det er et rart værktøj at have i den travle hverdag, hvor man måske ikke altid har plads eller lyst til at have computeren på slæb, når man i stedet kan bruge sin tablet eller smartphone til at kommunikere eller organisere. Kan du se fidusen i hosted exchange, kan du læse mere – (klik her) – hvor du finder et fænomenalt tilbud på hosted exchange.

Fintech virksomheder i Danmark buldrer frem med ny teknologi

Hosted Exchange er naturligvis et redskab, som har stort potentiale i den travle hverdag, men kigger vi i stedet mere bredt på nye tech trends, vil vi se, at Danmark og danske virksomheder faktisk er ret godt med, når snakken falder på nye teknologier, der står til at revolutionere gamle brancher. Især på fintech området er de danske selskaber helt fremme i feltet – her kan blandt andet nævnes danske Clearhaus A/S, som har ændret opfattelsen af den klassiske betalingsindløser – et marked, der førhen var domineret af NETS grundet et juridisk monopol.

Innovation er næsten altid en god ting, og især på et så ”tungt” marked som indløsning har det været et frisk pust med endnu en spiller, der kan udfordre og holde NETS på dupperne. De nye teknologier har også betydet, at kunderne hurtigere end nogensinde før kan få en betalingsfunktion på deres hjemmeside, så de kan udleve deres drøm om at have deres egne webshop, hvorfra de kan sælge alt fra iPhone covers til hjemmelavede trædukker. Drømmer du således om at starte dit eget og springe ud som selvstændig, kan du med fordel nye godt af de mange tech trends, der præger markedet lige for tiden. Diverse gateways har ligeledes udviklet systemer, der grundlæggende fungerer uden menneskelig indblanding, hvilket forkorter sagsbehandlingstiden til glæde for både gateway og kunde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*