Stål, læder eller gummirem – se med her

casio ure

Diskussionen opstår hver eneste gang, en ven får ur. Det er uundgåeligt, og det bliver diskuteret heftigt, da alle har forskellige holdninger, når det kommer til ure og deres udseende. For det første er diskussionen ofte omkring urmærker, og hvilke brands der skal vælges, når der skal handles ure. Efter mærket er blevet diskuteret i flere timer, er det tid til den næste diskussion, som ofte er den, hvor der bliver lagt mest energi og tid. Her bliver meningerne omkring remmen snakket igennem, og ofte går tonelejet op på et niveau, som ligger lige under loftet. Dette skyldes, at folk har vidt forskellige holdninger, når det kommer til om remmen skal være af gummi, læder eller stål. Vi forstår godt de forskellige meninger, men vi vil gerne forklare, hvilke styrker, de forskellige remme kan byde på.

Hvad kan de forskellige remme hver især

Det er ofte remmen, som afgøre et urvalg, og derfor vil vi nu passende gennemgå, hvad hver rem kan bidrage med til din stil.

Stålremmen eller lænken er nok den, som altid har været mest udbredt, og det er den nok stadig, selvom læderremmen er kommet godt efter. Stålremmen har flere positive aspekter, som den kan tilbyde dig og din stil. Den solide lænke kommer blandt andet til at hæve din maskulinitet, men derudover er en god og stærk lænke altid god, når man skal have en stil, der stråler af modebevidsthed. Om kvinder kan det siges, at en stålrem kan sikre dem en elegant og feminin udstråling, som det fleste kvinder godt kunne tænke sig.

Læderremmen er vundet frem de sidste år, hvilket skyldes det stillede, men afslappende design den bidrager med. Læderremmen er specielt godt egnet til den casuelle stil, men remmen kan altså også bruges, når du hopper i det pæne jakkesæt eller den smukke kjole.

Den sidste rem vi vil snakke om, er gummiremmen. Denne rem er ligeledes vundet frem, hvilket skyldes det ”look”, som den kan tilføre enhver. En gummirem vil ofte sikre dig, at du opnår er sporty udseende, og hvis du er en aktiv person, er dette ”look” jo perfekt til dig.

Det findes altså lidt forskellige remme, og du kan passende kigge på Casio ure, da disse kvalitetsure kan findes med mange forskellige remme.

Skaf det rigtige mærke

Det findes mange ure, som har forskellige remme at byde på, og Casio er blot en af dem, idet der findes en lang række mærker, der tilbyder et forskelligt udvalg. Andre ure som du skal kigge på, hvis du vil have et bredt udvalg af remme og designs, er Seiko ure. Dette brand er i høj kurs, så ikke nok med at de har et bredt udvalg, så har de altså også ure, som er i et lækkert design, som de færreste mærker kan måle sige med.

Uanset om du er til Gummirem, læderrem eller stålrem er vores anbefaling, at du tjekker både Casio og Seiko ure ud, da begge disse mærker nok skal have det, du leder efter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*