Sofie lånte penge og udlevede sin drøm

Sofie på 23 år studerer psykologi på Aalborg universitet til dagligt, hvilket hun også er godt tilfreds med. Sofie er færdig med sin bachelor om nogle få måneder, hvilket betyder at enten kan hun fortsætte videre på kandidaten eller hun kan tage et års pause. Sofie og hendes familie har aldrig rejst særlig meget, hvilket er hvorfor Sofie har en stor drøm om at rejse jorden rundt, inden hun slår sig ned og stifter familie. Problemet er dog bare at hverken Sofie eller hendes familie har særlig mange penge og slet ikke til rejser. Sofie har derfor arbejdet lige siden hun har haft mulighed for det, så hun kunne spare op til den store rejse. Der var dog bare stadig lang vej endnu, hvilket betød at Sofie overvejede at droppe hendes store drøm.

Lån af penge fik drømmen til at gå i opfyldelse

Sofie bliver som sagt bachelor om kort tid, hvilket betyder at der er nu eller aldrig, at hun skal tage ud på hendes livs store rejse. Hun har dog ikke ressourcerne til det endnu, hvilket først fik Sofie til at droppe sin store drøm. Men så var det at Sofie hørte om forskellige lånemuligheder. Hun havde aldrig regnet med, at hun skulle låne penge til at rejse for. Hun havde en bestemt tanke om, at penge lånte man kun til at bruge på hus eller bil, fordi det var ikke særlig ofte, at man hørte om at mennesker lånte penge til at bruge på rejser. Men det gik hurtigt op for Sofie, at der er ingen regler for, hvad man kan bruge lånte penge på. Sofie valgte derfor at låne en god portion penge, som hun ville bruge på at rejse rundt i verden. Hun valgte med vilje ikke at tænke over, hvordan hun dog skulle få dem betalt tilbage, fordi det var vigtigere for hende, at få udlevet hendes drøm. Så Sofie drog af sted ud i verden og lod bekymringerne vente.

Hurtig tilbagebetaling

Da Sofie var kommet hjem efter hendes store rejse, så havde hun baggagen fyldt af gode ting. Hun havde lært om andre kulturer, hun havde fået mere livserfaring samt udviklet bedre sprogkunstskaber. Hvad Sofie ikke vidste var, at tilbagebetalingen blev meget nemmere end hun lige havde regnet med. Sofie begyndte at søge jobs med det samme, da hun kom hjem, fordi hun skulle jo betale lånet tilbage! Der gik ikke særlig lang tid før Sofie havde fået et godt betalt studiejob baseret på hendes sprogkunstskaber og erfaringer, hvilket betød at hun havde mulighed for at betale lånet tilbage meget hurtigere, end hun havde regnet med. Så selvom Sofie havde det svært ved at låne pengene, så gjorde de forskellige lånemuligheder det muligt for hende at udleve hendes drøm, som i sidste ende endte med at være en døråbner for et godt arbejde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*