Skal betting være din nye hobby?

betting på fodbold

Betting er blevet en rigtig populær firtidsaktivitet blandt mange danskere her på det seneste. Det er en hobby man kan udøve hjemmefra, og betting kræver desuden ikke at man køber diverse tilbehør. Spiller man fodbold i sin fritid skal man regelmæssigt investere i sportstøj og fodboldsko. Spiller man guitar skal man købe nye strenge og plektre, og en gang imellem endda måske ud og kigge på en helt ny guitar når den gamle er lidt. I den forstand er betting en forholdsvis nem hobby at have, da den ikke kræver at du skal ud og købe nyt hele tiden. Det er nemlig muligt at klare al din betting online, og på den måde slipper du for at skulle ud af døren hver gang du vil vædde eller spille. Du kan både klare din betting derhjemme, i bussen, på toget eller et andet sted når du har tid. Det er helt op til dig hvor og hvornår du vil bette, hvilket netop er en af grundene til at betting er så populært i dag. En af de bettingtjenester der især er meget populære blandt danskerne er Scandic Bookmakers.

Betting hos Scandic Bookmakers

Scandic Bookmakers er blandt andet særligt kendte for deres såkaldte super odds. Med super odds menes der at du hos Scandic Bookmakers får de bedst mulige odds på markedet på mange af de mest populære og mest spillede på kampe og ligaer. Men et andet tilbud der gør at Scandic Bookmakers adskiller sig fra mange af de andre bookmakere i branchen er deres bonus kode. Som så mange online bookmakere og spillesteder har i dag tilbyder Scandic Bookmakers en velkomstbonus til alle deres nye medlemmer. Det der gør at netop dette firmas velkomstbonus skiller sig ud fra mængden, er hvordan Scandic Bookmakers’ bonuskode skal bruges, Egentligt er der på hjemmesiden ikke tale om en decideret bonuskode, da velkomstbonussen tilbydes alle nye kunder en bonus på 100% op til et maksimum af 750 kroner. Dette betyder altså at du blot ved at oprette dig som bruger på Scandic Bookmakers’ hjemmeside kan få hundrede procent tilbage af din første indbetaling. Sammenlignet med mange andre online bookmakere er dette et supergodt tilbud, og hvis du er interesseret i at gå i gang med betting kan det kraftigt anbefales at du drager fordel af dette udmærkede tilbud.

Indtjen store penge ved betting på pokerspil

Som noget nyt tilbyder Scandic Bookmakers nu også en velkomstbonus på op til 1000 euro til alle deres kunder – nye såvel som gamle – hvis de tilmelder sig Scandic Bookmakers-poker og benytter Scandic Bookmakers’ bonuskode. For at opnå denne bonus skal du desuden downloade bookmakerens eget software-program som du kan bruge til at spille poker på. Efter du har gjort dette vil du for hver 200 point i spillet få udbetalt 20 euro. Alt i alt kan der altså være en hel del fordele ved betting hos Scandic Bookmakers som ny bruger, men selv hvis du er regulær bruger af hjemmesidens tjenester er der store fordele og bonusser at hente.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*