Sådan vedligeholder du din motorcykel

Hvis du har en motorcykel, ved du også hvor vigtigt det er at vedligeholde den, især når du ikke er ude og køre på den. Her får du et par tips til, hvordan du bedst sikrer at din motorcykel holder mange år fremover.

Når motorcyklen har stået stille hele vinteren, er det vigtigt, at den er helt klar, når den skal ud på vejene igen. Derfor er der en række ting, du altid skal sørge for er helt i orden.

Bremserne
Bremserne er noget af det vigtigste på din motorcykel. Sørg for at tjekke dem efter og husk at fylde nyt bremsevæske på. Derudover skal du altid få et professionelt værksted til at tjekke dem efter, så du er helt sikker på, at de er i tip top.

Tjek motorcyklen igennem
Tjek hele motorcykel igennem for lækager, rust og andet, der kan have indflydelse på dens kørsel. Her er en motorcykellift en rigtig god ide, da du hæver cyklen op og kan tjekke steder, der normalt ikke er tilgængelige. Køb motorcykellifte hos Ajengros.dk.

Batteriet
Sørg for at batteriet er ladet op og kontroller det ved et værksted. Batteriet ska typisk skiftes, når det er over tre år gammelt, men hør hos dit motorcykelværksted.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*