Sådan fik Jette en langt mere komfortabel og indbydende stue

Jette i stuen

Ens bopæl er ens hjem, det er der man hører hjemme og for langt de fleste der, hvor man føler sig tilpas. De fleste har også et decideret yndlingsrum, eller sted, i ens bolig, hvor man kan koble af, slappe af, læse en bog eller gøre lige hvad man allerbedst kan lide at lave. For mange gælder det, at stuen er det dejligste sted at opholde sig, her er der plads til at lave lige det man vil, om det så er at tage en lur, se tv eller tegne ved bordet.
For Jette var dette dog ikke helt gældende, hun havde længe været lidt træt af hendes stue, som hun synes føltes kold og foretrak at opholde sig i soveværelset, selvom det var mindre. Dette var hun selvfølgelig træt af, da stuen helst skal være indbydende og rar at opholde sig i. Dette skulle der også laves noget om på, hun havde i noget tid sparet om og besluttede sig for, at der skulle ske noget med stuen.

Startede med at søge inspiration og fandt de første ideer på internettet

Jette var dog ikke ligefrem designer typen og var klar over, at først skulle hun bruge noget inspiration. Så hun hev sin bærbare computer frem og gik i gang med at surfe på internettet. Her stødte hun på en masse spændende sider, hvor der blev vist indretninger, møbler og andre spændende ting og måder, hvorpå man kunne skabe mere liv og varme i stuen. Hun faldt blandt andet over www.bedreboligliv.dk, hvor hun fandt en masse god inspiration til nye møbler, deriblandt lækre sofaer og stole, som lige passede til hendes smag. Alt denne inspiration gav hende blod på tanden og en masse tiltro til, at hun nok skulle få gjort den stue til hendes nye yndlingsrum.

Nye møbler og indretning gav det først gode og nye pust

Det første Jette gjorde var, at få flyttet alle møbler ud og så male hele stuen, simpelthen give det hele turen med nogle nye og varme farver. Herefter havde hun også fundet nogle spændende forslag til indretning på nettet, som hun ønskede at prøve af i hendes stue. Hun havde købt nogle af de flotte møbler hun havde fundet og fået sat dem op lige som hun forestillede sig. De triste farver var malet over med nye og varme farver og de nedslidte møbler erstattet med nyt og dejligt komfortabelt inventar.

Nyt elektronisk udstyr var med til gøre Jettes stue spændende igen

Jettes gamle stue bestod egentlig ikke af andet end et kedeligt spisebord, 2 nedslidte sofaer og et gammelt fjernsyn og derfor var der heller ikke meget at give sig til. Derfor mente hun også, at det var tid til, at få noget spændende elektronisk udstyr, som kunne underholde hende. Så hun gik ud og investerede i et flot fladskærms TV og surround sound anlæg. Nu kunne Jette endelig tilbringe tid i stuen og føle sig dejlig tilpas og kunne ovenikøbet se hendes yndlingsfilm og serier på hendes helt nye setup.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*