Lejebolig i Brøndby eller Hvidovre

forstad

Hvis du gerne vil bo tæt på København, så er lejeboliger i Hvidovre eller en Lejebolig Brøndby måske lige noget for dig?

Brøndby: ikke kun for fodboldfans

Hvis man hører til en af de mange unge danske storbypar, der går og leger med tanken om at starte en familie, så vil det ofte være nærliggende, at overveje at rykke teltpælene op, og flytte til et mere roligt sted. Brøndby er stedet, og byen er meget mere end sin fodboldklub, selvom det da selvfølgelig hjælper, hvis man nu er Brøndby IF tilhænger. Læs videre her.

Dyre huslejer tvinger københavnerne væk

Problemet er efterhånden blevet gennemtærsket i medierne de seneste mange år. København er en rigtig dyr by at leve i. Faktisk er huslejerne steget med over 40 procent siden 2012, uden at lønningerne har kunnet følge med. Af denne grund sidder mange københavnske par og vordende familier temmelig hårdt i det rent økonomisk, og det er noget der i det lange løb virkelig tærer på livsglæden. Det er måske derfor nok ikke alt for overraskende, at mange vælger at forlade de trange forhold i København til fordel for mere plads og billigere husleje; selv hvis dette medfører en kortere eller længere pendlertur. Brøndby er faktisk en af de kommuner på sjælland, hvor man får mest for sine penge, og er derfor i stigende grad blevet et eftertragtet sted for københavnerne at flytte hen.

Ikke alt for langt væk

Desuden ligger Brøndby ikke alt for langt fra København, og er derfor forholdsvis overkommelig at pendle til, hvis man nu stadig arbejder i byen. Så de fleste lejeboliger i Hvidovre og boliger i Brøndby ligger stadig kun en rask cykeltur fra det centrale København.

Også en mulighed for studerende

At være studerende i dagens Danmark er bestemt ikke noget man bliver rig på. SU er selvfølgelig en fantastisk ting, men den rækker desværre ikke alt for langt i en by som København. Der er derfor god mening i at vælge at bo uden for byen; man får jo derved en langt mere overkommelig husleje, og som regel også betragteligt mere plads at boltre sig på. Hvis man som mange studerende vælger at slå pjalterne sammen med sine venner eller medstuderende, og leje en stor lejlighed i f.eks. Brøndby, så vil man garanteret spare rigtig mange penge om måneden – selv med DSB togkort som ekstraudgift.

Et godt sted at handle

Brøndby har desuden fine indkøbsmuligheder, så man behøver bestemt ikke at lide nogen nød på den front, hvis man vælger en lejlighed i Brøndby.

Gode muligheder for børnene

Når man som børnefamilie  vælger at flytte et nyt sted hen, er det selvfølgelig vigtigt, at ens børn kan komme i ordentlig dagsinstitution og/eller skole. Brøndby har masser af muligheder, der fuldt ud kan måle sig med dem i København; så der ingen grund til at bekymre sig på dette område.

Det er selvfølgelig altid en større beslutning, at vælge at flytte fra en storby til en mindre by. Der er jo i den grad tale om et temposkift, så man skal være opmærksom på, at der nok vil være en tilvænningsperiode; men man vil dog hurtigt opdage, at der er fordele med en lejlighed i Brøndby, såsom de ekstra penge i lommen hver måned.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*