iBob rabatkode – ja tak

jatak

Har du nogen sinde købt ting på nettet? Hvis du er som alle andre danskere så har du helt sikkert, og så ved du også hvor nemt og overskueligt det i virkeligheden er. Man kan bare sidde derhjemme i sin sofa, med fødderne oppe på bordet, og så sidde og klikke på det man har lyst til. Så betaler man, og så går der et par dage og så har man alle tingene stående hjemme hos sig selv. Det er så simpelt og ligetil at det bare ikke bliver meget nemmere.

Og det er endnu bedre hvis man kan få en rabatkode og kan spare endnu mere.

Sådan får du en rabatkode

Det første du skal gøre er jo at finde ud af hvad for en butik der er du gerne vil handle hos. Hvis det f.eks. er hos iBob (som er en stor side der sælger alt mellem himmel og jord og derfor er et godt sted at købe tingenen) skal du se om ikke du kan finde en iBob rabatkode. Det er ikke altid det er muligt, men det er noget der er værd at undersøge inden du betaler.

Og hvordan finder man så sådan nogle rabatkoder? Jo der findes hjemmesider der samler alle sådanne rabatkoder sammen sådan at man kan gå ind at finde dem og bruge dem.

Typisk vil en rabatkode være noget der bliver sendt ud til udvalgte kunder eller hvis forretningen kører en eller anden form for kampagne, og det er slet ikke meningen at alle skal have adgang til den. Men hjemmesiderne her er flinke så de sørger for at gemme rabatkoden så alle kan bruge den – og det er jo meget rart.

Få mere ud af din rabatkode

Okay, lad os sige at du skal købe noget hos iBob, og du har været så heldig at finde en rabatkode der giver 10 procent rabat. Du ved ikke om rabatkoden også er der næste gang du skal handle, og derfor gælder det om at du skal få så meget ud af den her ene kode som muligt.

Det første du skal sørge for er at du køber for så meget at fragten bliver gratis. Det er egentlig noget du skal sørge for uanset hvad, men særligt når du har en rabatkode er det en god ide.

Så skal du se om der er noget du har overset. Er der noget du mangler derhjemme som du lige så godt kunne købe nu? En side som iBob sælger jo alt mellem himmel og jord, så som regel er der et eller andet som man alligevel skal købe snart – så kan man jo lige så godt købe det nu og få den ekstra rabat.

Det kan være man har noget stående på indkøbslisten, eller måske ved man at man skal til en fødselsdag snart hvor man skal have en gave med. Eller også kan man lige så godt nu købe ind til decembers pakkelege.

Det næste du så skal sørge for er at fylde dine lagre op. Du får rabat nu, det ved du ikke om du gør i morgen, så køb det du skal bruge i morgen allerede i dag. Det kan f.eks. være batterier. Man bruger hele tiden batterier, så det er noget man kontinuerligt køber. Men ved at købe en ordentlig stak nu hvor der er rabat så sparer du i forhold til at skulle købe det en gang hver anden uge. Og sådan er det med mange ting – så planlæg dine indkøb sådan at du får mest ud af din iBob rabatkode og spar ekstra mange penge.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*