Har du styr på børnenes badetøj til ferien?

børnebadedragt

Når sol og sommer nærmer sig, så er det også ved at være tiden, hvor familien tager på stranden eller måske på ferie i syden. Spørgsmålet er så, om der er helt styr på badetøjet? I denne artikel kan du læse mere om forskellige typer af badedragter til børn, og hvad du bør huske, når du skal ud og købe nyt badetøj til børnene.

Forskellige typer af badedragter – hvad bør du overveje?

Når du køber badetøj til dig selv, er det ofte udseende og pasform, der er det essentielle. Når det kommer til børnenes badetøj, er der dog lidt mere, der skal overvejes. Børn har nemlig mere sart hud, og derfor er der også nogle andre krav, du bør have i fokus, når du kigger efter badetøj. På www.badedragt.dk kan du læse mere om forskellige typer af badedragter til både kvinder og børn.

Selvom der er andre krav, der er vigtige, så skal størrelsen selvfølgelig stadig passe. Badedragten må ikke stramme eller være for løs. Til forældres held er langt de fleste modeller heldigvis lavet i et elastisk materiale, så det er muligt at købe nogenlunde samme størrelse, som du ellers køber i tøj til dit barn.
Herudover så er mange børn ret kræsne, når det kommer til motiver. Det kan derfor være en fordel at inddrage dit barn i købsprocessen, så du ikke kommer hjem med en dragt, som din datter er for stædig til at tage på.

Nogen går meget op i økologi, og hvis du er en af disse, så er der heldigvis også badedragter for dig. Du kan nemlig sagtens finde badetøj uden en masse kemikalier. Dette kaldes økologisk badetøj. Hvis du køber noget af dette, så er badetøjet helt uden ting som fx tungmetaller, krom og kobber. For dit barns skyld, kan det være en fordel at gå efter det såkaldte Øko-Tex certifikat, når du køber badetøj til børn.

UV-beskyttelse er et godt valg, når du køber badedragter

Når du skal ud og vælge mellem de mange forskellige badedragter til din datter, så bør du overveje at finde en dragt med UV-beskyttende teknologi. Badetøj med UV-beskyttelse kan fås som både 30+, 40+ og 50+, hvilket ligesom en solcreme indikerer, hvor godt de beskytter mod solen, hvor 50+ er den bedste beskyttelse. Kan du ikke finde badetøj med 50+, er det dog stadigvæk bedre at købe en dragt med lidt beskyttelse i forhold til slet ingen beskyttelse.
En dragt dækker dog ikke hele kroppen. Der hvor dragten ikke dækker, bør du derfor stadig supplerer med solcreme, så du ikke får et solskoldet barn.

Hvis du ønsker mere info omkring badedragter til børn, så kan du læse mere her; Det er svært at udpege specifikke mærker som værende de bedste. Det er en smagssag, hvilket mærke du ønsker at købe fra, men hvis du husker at gå efter badetøj med UV-beskyttelse samt helst et Øko-Tex mærke, så er du rigtig godt på vej til en fornuftig badedragt til din pige.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*