Gode råd til valg af ny barbermaskine

barbermaskine

Enhver mand bør have en barbermaskine, og enhver mand med respekt for sig selv skal have en maskine der er ordentlig. Man bruger den alligevel næsten hver morgen, og så fortjener både en selv og skægget at man vælger noget der har kvalitet.

Så det gælder om at koncentrere sig når man vælger sin nye barbermaskine – derfor får du her et par gode råd til hvordan du skal vælge din nye maskine:

Start med at læse en masse test

Det første du kan gøre er selvfølgelig at gå ind at læse en masse barbermaskine tests for på den måde at få dannet sig et overblik over hvad der er godt og hvad der er dårligt. Det værste man kan gøre er bare at købe den første den bedste model, for så kan man være uheldig at få fat i en der bare er rigtig dårligt. Og det er synd for både dig og skægget.

Men når nu du læser de her tests skal du også huske at kigge på andet end bare testvinderen. Hvis vi tager denne barbermaskine test som eksempel kan man se at testvinderen har fået 9 en halv stjerner ud af 10 (hvilket må siges at være rigtig flot), og at den i skrivende stund koster 750 kroner. Den næste på listen er en model fra Braun som er næsten lige så god, men som så også koster næsten 1000 kroner. Så den er ikke rigtig så interessant – men det er den næste. Den har nemlig fået 8 og en halv ud af 10 stjerner. Det er godt nok ikke 9 en halv, så vi er en stjerne mindre, men til gengæld koster den så også kun 550. Altså 200 kroner billigere.

Så må man så gøre op med sig selv om man har lyst til at betale 200 kroner mere for den sidste stjerne. Det kommer nok i høj grad an på hvor mange penge man har at rutte med til daglig – for nogen vil det ikke give mening mens det for andre vil være en rigtig god løsning at købe de bedste. Pointen her er bare at man ikke skal stirre sig blind på testvinderen, men kigge længere nede på listen også.

Hvad skal du bruge barbermaskinen til?

Du skal også gøre dig nogle overvejelser over hvad det er du skal bruge din barbermaskine til. Der er nogle der bare skal have hele huden helt glat hver eneste morgen, og det er andre der skal have noget af det glat, men også har et overskæg de gerne vil beholde. I din situation kan det være man så skal se om man kan finde en barbermaskine som så også har en indbygget skægtrimmer så man slipper for at købe to forskellige maskiner.

Man skal også tænke over hvor kraftig skægvækst man har, og hvor fin en barbering man gerne vil have. Der er nogle maskiner der er lavet særligt til dem der har en meget kraftig skægvækst, og der er nogle maskiner der er lavet til at give en ekstra fin barbering – det vil ikke give mening for de fleste at købe sådan en, men har man behovet er det en god ide at bruge de ekstra penge.

Gem bonnen

Det sidste gode råd er at du skal sørge for at gemme din bon når du har købt din barbermaskine. Maskinerne har det nogle gange med at gå i stykker selv om de skal holde et par år, og så skal du bruge din bon hvis du skal have pengene retur – køber du på nettet er bonnen gemt på din mail, og så har du den altid, så det kan være smart at gøre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*