Glidecreme – altid en god idé

hygger på sengen

Sex er på alles læber, men på trods af dette, bliver det oftest ved snakken. Der er nemlig et pænt stort antal danskere, der faktisk ikke har lyst til at dyrke sex. Dette skyldes flere forskellige årsager. F.eks. kan man simpelthen føle sig uoplagt efter en lang arbejdsdag, men ofte skyldes den manglende lyst til sex faktisk, at der ikke er så godt som man kunne ønske sig. Som konsekvens af dette, prøver rigtig mange mennesker på rigtig mange måder, at pifte deres sexliv op. Du har måske prøvet med frækt undertøj, de mest avancerede stillinger og legetøj; men er du klar over, at den gode gammeldags glidecreme er et af de bedste midler til at få et fantastisk sexliv?

Mange fordomme

Glidecreme er i vores kollektive bevidsthed uløseligt forbundet med kvinder i overgangsalderen, der grundet hormonelle forandringer oplever i skeden. Dette kunne dog ikke være mere forkert. Faktisk oplever rigtig mange yngre kvinder også lejlighedsvist dette på egen krop, og det skyldes bestemt ikke hormonerne. Idet glidecreme stadig er temmelig tabubelagt, vælger mange kvinder (og mænd) i stedet at springe glidecremen over; man er simpelthen for pinligt berørt til at erkende, at der måske ikke er tilstrækkelig fugtighed til at gøre sex behageligt. Vi bliver jo ofte bombarderet med et kvindeideal, der fortæller os, at man som kvinde skal være en seksuel dynamolygte, der altid er drivvåd og klar til en omgang i kanen; men faktisk er tørhed i skeden almideligt, og kan skyldes adskillige faktorer:

  • Tørheden kan selvfølgelig skyldes hormonelle forandringer som følge af alder, graviditet og amning samt f.eks. menstruation.
  • Stress bærer også en stor del af skylden.
  • Psykiske tilstande såsom nervøsitet, angst eller depression er i forlængelse af dette også medvirkende.
  • Helbredsmæssige problemer såsom sukkersyge, kræft eller problemer med immunforsvaret er også med til at give tørhed i skeden.
  • Visse medikamenter såsom p-piller kanl også påvirke din krop på forskellig manér, og tørhed er bestemt ikke en ualmindelig bivirkning.
  • Måske er den sæbe du vasker dig med forkert, og forstyrrer din ph-balance. Dette er en af de hyppigste grunde til tørheden.
  • Her skal partnere læse med. Tørheden skyldes nemlig også manglende ophidselse, hvilket især mænd har en tendens til at overse. Brug derfor ekstra tid på forspillet, idet det typisk tager længere tid for kvinder at blive ophidset.

Glidecreme og sexlegetøj

Udover at være et rigtigt godt supplement til samlejet, der virkelig kan hive det hele op i ukendte højder, så er glidecreme absolut vigtigt i forbindelse med brugen af sexlegetøj. Dette skyldes jo, at sexlegetøjet som regel er lavet af latex, hvilket vil være decideret smertefuldt uden glidecreme. Så husk at bruge det næste gang du åbner kommodeskuffen.

Hvad med mændene?

Dette vil måske overraske mange mænd, men glidecreme er også godt for mændene. Den ekstra smørelse er føles nemlig utroligt behageligt; og det gælder ligeledes ikke kun for ældre mænd. Den fornemmelse som tilføjelsen af glidecreme vil give til samlejet vil føles fantastisk for mænd i alle aldre, og kan endda hjælpe imod impotens grundet manglende nydelse. Desuden beskytter glidecreme også imod rifter på penis (og selvfølgelig også rifter hos kvinden).

Konklusion

Hvis du ikke tror på fordelene ved glidecreme, kan du prøve at give det en test. Køb en en tube, og du vil uden tvivl omvendes. Hvorfor ikke gøre det hele meget meget bedre?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*