Find Det Rigtige Hotel i Berlin

berlin hotel

tur til Berlin gælder det også om at finde det helt rigtige hotel. Der er nemlig et utal at vælge imellem, og det kan være svært lige at overskue alle de forskellige muligheder. Derfor får du her nogle gode råd til hvordan du finder det helt rigtige hotel til din ferie i Tysklands hovedstad.

Tænk over dit behov

Det første råd er at du inden du overhovedet begynder at kigge på hoteller i Berlin skal finde ud af hvad dit behov egentligt er. For folk er forskellige, og det som den ene måske synes er et fint hotel vil andre rynke på næsen af. Derfor kan du overveje nogle af følgende punkter.

Hvor tæt på byen skal det være? Berlin har et super godt metrosystem, men derfor kan det jo godt være rigtig fedt at bo midt inde i centrum. Det koster også bare noget mere end hvis man bor ude i forstaden og så tager toget ind til byen hver dag. Så har må man gøre op med sig selv hvad man vægter højest – pris eller lokation.

Hvor meget larm skal der være? Nogle hoteller er meget lydte, og er måske primært beregnet til gymnasieklasser og andre der gerne vil larme lidt, mens andre er til stille folk og børnefamilier. Her er det en god ide at læse lidt på hotellets hjemmeside, og også gerne se om du kan finde nogle anmeldelser og se om der står noget om støjen. Det er ikke sjovt at være et sted der larmer hvis man gerne vil være stille, og det er heller ikke sjovt at være den der larmer og irriterer alle de andre hvis man er kommet til at vælge et stillehotel.

Hvor store skal værelserne være? Værelser kommer i mange størrelser, og billeder snyder. Du kan komme helt ned i et værelse hvor der bare er en seng og så lige akkurat er plads til at du kan gå rundt om den, eller du kan få et værelse hvor der ud over seng også er plads til at børnene kan sidde på gulvet og lege lidt. Det kan som sagt være svært at se på billederne hvor meget plads der egentlig er, så hvis du ikke kan finde nogle mål og det er noget der betyder meget for dig så ring eller skriv til hoteller for en sikkerheds skyld.

Skal der være rengøring og sengeredning? På de fleste hoteller har det været en standard at der hver dag blev redt seng og lige gjort rent, men nogle hoteller er begyndt at vælge det fra for på den måde at kunne holde prisen lidt nede. Derfor skal man lige overveje om det er noget man gerne vil have med eller om man kan undvære det. Det kommer også lidt an på hvor lang tid man skal være i Berlin. Er det til en forlænget weekend kan man nok godt klare sig uden, men skal man være væk i en hel uge er det nok meget rart at der kommer nye håndklæder og sæbe, og at der er nogen der lige reder ens seng.

Det var et par bud på nogle af de ting du skal overveje når du kigger på hoteller i Berlin. Der er mange andre ting du også bør tænke over, så det kan godt betale sig at være i god tid.
Du kan også med fordel høre familie og venner om der er nogle af dem der har været på et godt hotel. De fleste danskere har efterhånden været i Berlin eller kender nogen der har, så hvis du laver et opslag på facebook får du sikkert masser af gode kommentarer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*