En køkkenmaskine er svaret på alle dine køkkenbønner

køkkenmaskine

Har du nogensinde stået i dit køkken og bandet og svovlet over at du ikke kunne få plads til alle de maskiner? Været irriteret over mængden af opvask fordi hver maskine kommer med 20 dele? Ikke kunnet forstå hvorfor pokker man dog ikke bare kunne lave én maskine der kan alt det som alle de andre kan. Det kan da vel for pokker ikke være så svært.

Så er du ikke alene. Faktisk er der rigtig mange der har det ligesom dig, både her i Danmark og over resten af verden. Men nu er dine frustrationer og ærgrelser blevet hørt. Der er kommet en løsning. Den løsning hedder en køkkenmaskine, og den er helt fantastisk.

Hvad er en køkkenmaskine

Forestil dig at du tog alle de maskiner du har i dag. Din brødælter, din blender, din grovhakker, dit rivejern, din kødhakker, din røremaskine. Alle de maskiner, og flere som du ikke engang kan komme i tanke om, tager du så og kaster sammen så det bliver til én maskine. Det er sådan køkkenmaskinen er kommet til.

Hvorfor er den så smart?

Der er så mange grunde til at køkkenmaskinen er smart at det er svært at finde ud af hvor man skal starte og hvor man skal slutte. Men lad os starte med pladsen. Før havde du måske 10 eller 15 maskiner der skulle have hver deres plads i skabet eller på køkkenbordet. Det fylder utrolig meget, men på den anden side kan man jo ikke rigtig smide nogle af dem ud. Du skal jo bruge en blender.

Men med en køkkenmaskine fylder alle de her maskiner ikke mere end en enkelt gør det (arh okay måske fylder den snarere som halvanden eller to som den står der på køkkenbordet, men det er stadig ikke meget). Det betyder at du pludselig får en helt masse plads i dine skabe og på dit bord, plads som du nu kan fylde med sjovere ting end køkkenmaskiner.

Den næste ting er kvaliteten. Når du køber 15 maskiner bliver det hurtigt meget dyrt hvis de alle sammen skal være af god kvalitet – man vil jo gerne have at alt er godt og lækkert, men det løber altså bare hurtigt op. Når du til gengæld køber én maskine kan det godt betale sig at købe noget der er i rigtig god kvalitet. Du kommer til at bruge maskinen hver dag, så du kommer også til at mærke at det er kvalitet du har valgt, og det er dejligt (og meget bedre end at købe en luksusblender man så bruger en gang hver anden uge).

Hvor køber man sådan en køkkenmaskine?

Man kan enten købe en køkkenmaskine der hvor man normalt køber køkkenudstyr og isenkræm, eller man kan købe den på nettet. Men man skal passe på. Der er mange der gerne vil med på køkkenmaskinetoget, og det betyder altså at det langt fra er alle modeller der er lige gode, og selv kendte mærker som KitchenAid rammer ikke plet med alle modeller.

Derfor er det en rigtig god ide at læse en masse køkkenmaskine tests inden man beslutter sig for hvilken model det skal være. Man behøver ikke købe hverken den dyreste eller den bedste, men formålet med at læse de mange test er at sørge for at man i hvert fald ikke køber den dårligste.

Det var lidt om køkkenmaskiner, hvad de er, hvorfor de er så smarte, og hvordan du smartest køber en selv. Har du nogle spørgsmål til de her revolutionerende nye maskiner så skriv endelig og så kan det være at der kommer en artikel nummer to med spørgsmål og svar om køkkenmaskiner.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*