De Bedste Kontorstole i 2015

kontorstole 2015

Nu er året 2015 efterhånden ved at være halvvejs gået, og rundt omkring bliver der gjort status og delt priser ud. Også noget så spændende som kontorstole bliver taget til efterretning, og der bliver opgjort og lavet lister over hvad der er de bedste kontorstole i år 2015. Vi har fuldt de seneste lister og giver dig her nogle af de mange bud på hvilke kontorstole det er der er kommet med på 2015-listen.

Klassikeren

Siger man kontorstole 2015 kommer man ikke uden om den klassiske sorte kontorstol i læder. Den har efterhånden været på markedet i mange år, men er stadig en af de mest populære kontorstole overhovedet på markedet. Og det er da heller ikke så underligt, for med denne kontorstol får man både et tidsløst design, et lækkert finish der er flot nok til at vise til andre (f.eks. til kundemøder), og som samtidig giver en utrolig god komfort. Er man i tvivl om hvilken stol man skal vælge går man aldrig galt i byen med klassikeren, og det er stadig sandt her midt i 2015 – helt sikkert en god investering.

Chefstole

Ligesom klassikeren er chefstolen en rigtig lækker stol, og nu her hvor vi er ved at komme ud af krisen er efterspørgslen på denne type stol igen steget markant. Chefstolen kommer i en lang række forskellige udgaver (en rigtig chef kan jo selvfølgelig tilpasse sin egen stol) men fælles for alle modellerne er at de ligner en stol en rigtig chef kan sidde i, samtidig med at de også er så komfortable som kun en chef kan have det.

Kontorstole med høj ryg

Som rosinen i pølseenden finder vi kontorstole med høj ryg. 2015 har nemlig indtil videre været året hvor ryggen er vokset, og flere forhandlere fortæller om hvordan den høje ryg virker til at være kommet på mode. Hvad det helt præcis skyldes melder historien ikke noget om, men en høj ryg er god for ryggen og ser pæn ud, så det er nok bare det som flere har fået øjnene op for.

Alternativ til kontorstole

2015 blev også året hvor der for alvor er begyndt at komme alternativer til kontorstole. Det er stadig primært unge friske tech virksomheder der benytter sig af disse alternativer, og de fleste kun som supplement, men også flere større virksomheder begynder så småt at tage følgende produkter i brug:

Løbebåndet: Kombinationen af løbebånd og arbejde virker måske ikke umiddelbart tillokkende på de fleste, men ved at stille et specieldesignet løbebånd under skrivebordet kan man vende sig til at arbejde og få motion på én og samme tid. Dem der bruger det siger (måske lidt overraskende) at de får mere energi i hverdagen og at de koncentrerer sig bedre. Men de siger også samtidig at det stadig er rart at have en kontorstol som backup da det alligevel bliver lidt for hårdt at skulle gå hele dagen.

Pilatesbolden: Ligesom løbebåndet er pilatesbolden kun et supplement til den rigtige kontorstol, men et supplement som flere og flere benytter sig af. Det er nemlig rigtig godt for ryggen at sidde på sådan en bold da man både bliver aflastet og får trænet ryggen på en og sammme tid, og det er ved at gå op for flere hvor nemt det egentlig er at skifte mellem bold og stol i løbet af en arbejdsdag. Der er stadig mange virksomheder hvor det at sidde på en bold ville være bandlyst eller hvor der simpelthen ikke er plads til at have en bold stående til hver medarbejder, men sundhed kommer mere og mere i fokus og trenden går på at resten af 2015 kommer til at stå i sundhedens tegn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*