Bliv mere effektiv med en iPhone bil holder

effektiv

Vi arbejder hele tiden hårdere og hårdere, og der stilles flere og flere krav til vores effektivitet. Derfor gælder det om hele tiden at finde ud af hvordan man kan optimere sin tid bedst muligt, og bruge den tid man ellers ville bruge på ingenting til at få noget fornuftigt fra hånden. I dag handler det om hvordan man med en iPhone holder til bil kan bruge sin tid i bilen til at få lavet noget arbejde, og på den måde gøre spildtid til arbejdstid.

Det skal du bruge

Først og fremmest skal du selvfølgelig have en iPhone, det giver lidt sig selv, men havde du ikke det sad du sikkert heller ikke og læste denne artikel. Dernæste skal du have en oplader som du kan bruge i bilen. Har du en moderne bil kan det være du har en usb-udgang og så er det bare om at slutte dit opladerkabel til, ligesom du gør når du putter den i stikkontakten.

Har din bil ikke sådan en usb port (og det har de fleste ikke) så skal du også have fat i en adapter som du kan putte i bilens cigarettænder, og på den måde lave det om til et usb stik.

Og endelig skal du så have en holder hvor du kan putte din telefon mens at du kører. Det er nemlig både farligt og mod loven hvis du kører rundt med din telefon i hånden, og du skulle jo nødig ende med at få en bøde – målet er jo at blive mere effektiv, ikke at blive fattigere.

Nu skal du så bare sætte det sammen – det burde ikke være noget der volder store problemer, men hvis det er kan du altid kigge inde på iPhoneluppen og læse deres guides til hvordan man gør.

Effektiviteten

Nu er det så ellers bare om at komme i gang med at bruge dit nye setup. Ud at køre, og frem med telefonen. Nu kan du så begynde at arbejde mens du kører. Du kan f.eks. lave nogle af de telefonopkald som du sikkert har stående på en liste at du skal have lavet, men bare aldrig kan finde tid til. Eller du kan bede Siri om at læse dine e-mails højt sådan at du kan nå at tænke lidt over dem inden du kommer ind på kontoret. Eller du kan måske endda diktere svar til Siri mens du kører – så har du ryddet din mailbox inden du kommer ind på kontoret, og det er da også meget lækkert.

Et par gode råd:

Det her med at være effektiv er rigtig fint og det er godt hvis man kan sørge for at der ikke er så meget spildtid. Alligevel er der et par gode råd.

Det ene råd er at man ikke må blive så optaget af det man laver at man glemmer at koncentrere sig om at køre bil. Det med at køre en bil godt og sikkert handler ikke kun om at vælge det rigtige gear og dreje på rettet, det handler også om at læse trafikken og være forberedt på pludselig at skulle bremse.

Og så skal du ifølge denne artikel huske dine pauser – hvis du altid arbejder lader du aldrig op og så ender du i sidste ende med at være endnu mindre effektiv. Og det var jo ikke meningen.

Det var vores artikel om hvordan du kan blive lidt mere effektiv hvis du tager din iPhone med i bilen og bruger den til at arbejde – har du andre tricks til hvordan man kan lave mere og blive mere effektiv så del dem meget gerne med os.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*